"Етап адрес" и "Груп +" обявиха намаление на цени на билети за деца, пенсионери и ученици

София /КРОСС/ Фирми "Етап адрес" и "Груп +" стартираха летните линии, с които на практика се покриват и най-отдалечените дестинации по Българското Черноморие. Атрактивното в случая е, че само тези две компании имат специални намаления за определени социални групи. Намаленията са въведени в началото на сезона и те ще останат до края. Това съобщи за Информационна агенция КРОСС Жаклин Раковска - изпълнителен директор на превозваческите фирми.
Тя посочи, че цените на билетите са съобразени изцяло със ситуацията в момента в страната. Те варират от 20 до 31 лв. Най-скъпата дестинация е София - Каварна, но тя е и най-далечната. Компаниите предлагат намаление при закупуване на двупосочни билети за студенти и пенсионери: "При цена на двупосочен билет например до Слънчев бряг 47 лв. те имат право на намаление от 5 до 7 лв. Това ние можем да предложим на нашите клиенти, като трябва да се има предвид, че автобусите са нови, комфортни и на пътниците не се налага да се прекачват, за да стигнат до желаното място, както е необходимо с други видове транспорт".
Раковска допълни, че от компанията са помислили и за малките деца - те пътуват с 30% намаление. Изпълнителният директор съобщи, че с осигурените дестинации се пътува много по-бързо, което също не е маловажно.
Друга важна услуга е, че се предлагат двупосочни билети, които са валидни в рамките на един месец, т.е. пътникът може да бъде сигурен, че ще му бъде осигурен транспорт на цената, която му е съобщена предварително. "Компаниите мислят за клиентите си", декларира Раковска и допълни: "Правим всякакви облекчения, които биха могли да доведат повече клиенти при нас. Увеличили сме и нивото на самата услуга. Всички служители на компаниите са информирани много добре и при заявка за билет всеки клиент ще бъде уведомен за това, какви отстъпки предлагаме".
Жаклин Раковска съобщи и дестинациите, които напълно се покриват от "Етап адрес" и "Груп +". Това са: Бургас, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Царево, Лозенец, Ахтопол, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Равда, Каварна, Балчик, Албена, Кранево, Златни пясъци, Св. Константин и Елена, Варна.

/ДК/

Източник: Информационна агенция КРОСС

Станете почитател на Класа